StoryEditor
šovinist

Bošnjački redikul i radikal Reuf Bajrović šokiran kako nitko u Sarajevu ne želi ratovati

Piše Desk  /  07.11.2021., 10:21h
Bošnjački redikul i radikal Reuf Bajrović, čovjek koji otvoreno govori ono što bošnjačke političke elite ponekad umotavaju u celofan izjavio je za sarajevsku televiziju Hayat kako Dodik ima zeleno svjetlo od međunarodne zajednice za poteze koje povlači, prenosi HMS.

-Ja razgovaram s ljudima u Sarajevu i nitko nije spreman ratovati, ali nisu spremni ni prihvatiti da granica bude na Kozjoj ćupriji (most na Miljacki nekoliko kilometara od stare jegra Sarajeva), kazao je Bajrović, kojeg predstavljaju “kopredsjedavajućim” fantonske organizacije “Američko-europska alijanse”.

On smatra da je jedino rješenje da Dodika, kao, kako je rekao, pobunjenika uhapsi ili međunarodna zajednica ili domaće vlasti.

Za ovog sarajevskog šovinistu zahtjev za provedbu presude Ustavnog suda BiH kako bi se omogućilo i Hrvatima da mogu birati svog predstavnika u Predsjedništvo i domove naroda je aparthejd kojeg zagovara Dragan Čović, kojem eto udovoljava Njemačka, američki diplomat Palmer, Rusija, Europska unija.

-Schmidt neće koristiti bonske ovlasti, to je jasno iz njegovih izjava. Probosanske snage su praktično ostale usamljene, složio se Bajrović.

– Baš zato ja mislim da se Sarajevo mora početi ponašati kao država. Probosanska snage imaju državu pod svojom kontrolom, imaju Predsjedništvo, ministarstvo obrane, ministarstvo vanjskih poslova, OSA-u, nabrajao je Bajrović institucije BiH kojima su ovladali Bošnjaci.

Izrazio je također, ovaj bošnjački redikul i šovinist, žaljenje jer ljudi ne žele i "nemaju želje" ratovati.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2022 18:20