StoryEditor
twitter

Bošnjački radikal komentirao raspravu iz HRT-ove popularne emisije: "Znamo mi to odavno"

Piše B.B.  /  12.06.2022., 07:53h

Bošnjački radikal Reuf Bajrović iznimno je aktivan na društvenoj mreži Twitter. Standardno najviše piše o "hrvatskom i srpskom neprijatelju", potrebi potpune političke marginalizacije Hrvata. Jučer je istaknuo kako je Izborni zakon važniji od svih ostalih pitanja zajedno.

Pogledao je i iznimno popularnu HRT-ovu dijalošku emisiju Peti dan, u kojoj se diskutiralo o odnosu Milanovića i Plenkovića. Analitičar Aleksandar Musić kratko se osvrnuo i na njihove poteze glede hrvatskog pitanja u BiH, pri čemu je nespretno rekao kako je prije propasti pregovora Konakovićev NiP bio "dobrano na hrvatskoj strani". Nije NiP bio na hrvatskoj strani, tek je Konaković par puta iskazao razumijevanje za političko nasilje koje se provodi nad Hrvatima, premda je u nekim drugim izjavama to razumijevanje izostalo.

Bajrović, bošnjački Šešelj, prepoznat kao zagovaratelj "građanske" - bošnjačke države, već dugi niz godina u rukavicama drži stranu SDA, što je jučer primijetio i jedan bošnjački korisnik Twittera, odgovorivši "Reče mudri čovjek i nastavi agitirati za SDA" na Bajrovićevu konstataciju  "Izborni zakon je pitanje koje je važnije od svih ostalih političkih pitanja zajedno."

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 10:53