Article_Top_970x250

Bosanac i Slovenka dilali po Zagrebu

narkodileri

Bosanac i Slovenka dilali po Zagrebu

srp 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i njegovu vršnjakinju slovenskog državljanstva zbog posjedovanja veće količine oružja i preprodaje kokaina i ecstasyja na čemu su zaradili najmanje 110 tisuća.

Slijedom podatka da se osumnjičeni bave preprodajom droge u iznajmljenom stanu u zagrebačkom naselju Španskom, policajci su u četvrtak ujutro na hodniku zgrade zatekli Slovenku s dva grama kokaina.

 U pretrazi stana koja je potom uslijedila policijski istražitelji pronašli su tri pištolja marke Crvena zastava sa streljivom, pet komada ecstasyja i vrećice različitih dimenzija s tragovima droge, s kojih je osumnjičena prethodno pokušala deterdžentom ukloniti tragove, javlja Hina. 

 Osim toga policajci su osumnjičenom oduzeli oko 55 tisuća kuna a njegovoj suradnici 58 tisuća za koje se sumnja da su pribavljeni prodajom droge.

 Osumnjičene policija tereti da su na zasad neutvrđen način, nezakonito nabavili i posjedovali veće količine vatrenog oružja, te da su radi preprodaje nabavljali veće količine droge. Oružje i zabranjene supstance skrivali su u stanu na području Španskog, u kojem su neprijavljeno živjeli.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250