StoryEditor

Boris Marjanović danas preuzeo dužnost načelnika općine Vitez

Piše D  /  31.12.2020., 03:12h

”Moji prvi dojmovi su kako situacija kada je u pitanju prije svega punjenje proračuna dosta teška i kako nas sigurno očekuje teška godina u svim segmentima. Likvidnost bar u prvih nekoliko mjeseci neće biti ugrožena, a vrlo teško je procijeniti kakva nas financijski 2021. očekuje tako da će puno toga ovisiti o brzini gospodarskog oporavaka u narednoj godini što može ovisiti opet o mnogim vanjskim silnicama na koje kao što vidimo nemamo utjecaja”, izjavio je za portal centralna.ba novi načelnik općine Vitez Boris Marjanović

Marjanović je naglasio i kako su prvi potezi nove vlasti vezani za završetak trenutno ugovorenih projekata i infrastrukturalnih radova koji su u tijeku, ali i konstituiranje novog saziva Općinskog vijeća Vitez.

Nažalost tragičan potres u Petrinji ovih dana “mobilizirao” je i BiH javnost, pa će tako mnogi pojedinci i institucije pomoći na određen način stanovništvu Petrinje, upitan što planira općina Vitez činiti po tom pitanju, Marjanović je kazao kako je jučer razgovarao s poslodavaca općine Vitez, te da će sigurno u kratkom roku reagirati i pomoći Petrinji i njenim stanovnicima koji proživljavaju svoje najteže trenutke u bližoj povijest.

-Nažalost na jedan tužan način završava se ova 2020., nadam se kako će svima nama 2021. biti bolja i uspješnija. Zato želim svim stanovnicima općine Vitez i svim ljudima dobre volje sretnu i uspješnu 2021. godinu i, neka naše zdravlje bude naša najveća vrijednost.”, kazao je novi načelnik viteške općine.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 19:53