StoryEditor

Bombastična momačka: Objavili detalje o mladiću koji je bacio granatu na zabavi

Piše D  /  19.06.2021., 09:06h

Mladić (27) bombu je nabavio ove godine i aktivirao ju je na momačkoj večeri u Kunovcima nedaleko Požege.

Ozlijedio je trojicu muškaraca i sebe. Policija je objavila da je dobio dvije kaznene prijave, zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Svi ozlijeđeni pušteni su iz bolnice.

Mladić je, podsjećamo, u četvrtak 17. lipnja nešto prije ponoći bacio bombu na zabavi u dvorištu obiteljske kuće u Kunovcima.

Uslijed aktiviranja eksplozivne naprave ozlijeđena su trojica muškaraca starosti 25, 26 i 64 godine, kao i osumnjičeni.

Svi su imali ozljede od krhotina gelera, prenose24sata.hr.

Policija o incidentu

Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Naime, 27-godišnjak je u četvrtak 17. lipnja 2021. oko 23.30 sati u mjestu Kunovci u dvorištu obiteljske kuće pod utjecajem alkohola aktivirao eksplozivnu napravu čime je izazvao opasnost za život ili tijelo ljudi koji su se u tom trenutku nalazili u blizini. Uslijed aktiviranja eksplozivne naprave ozlijeđena su trojica muškaraca starosti 25,26 i 64 godine, kao i osumnjičeni. Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni 27-godišnjak tijekom 2021. godine neovlašteno nabavio i posjedovao ručnu bombu, a koju je aktivirao 17. lipnja.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 27-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ i predan je pritvorskom nadzorniku.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 10:47