StoryEditor

Bogdanović ponovno najbolji strijelac Pacersa, dobre partije Zupca i Šarića

Piše D  /  14.02.2019., 09:02h

Ponovno je najbolji bio Bojan Bogdanović. U porazu Indiana Pacersa na domaćem terenu od najbolje ekipe Istoka Milwaukee Bucksa 106:97, Babo je bio najbolji strijelac Indiane s 20 poena, a tome je dodao šest skokova te jednu ukradenu loptu. U posljednjih četiri od pet utakmica ubacio je barem 20 poena. U posljednje vrijeme igra najbolju košarku karijere i prošli tjedan proglašen je najboljim igračem Istočne konferencije. Posljednji Hrvat koji je to uspio prije njega bio je Dražen Petrović.

Dobre izvedbe Zupca i Šarića

Odličnu večer sinoć su imali i Ivica Zubac te Dario Šarić. Zubac je u prvoj domaćoj utakmici za Los Angeles Clipperse zabio 16 poena, ulovio 7 skokova i upisao jednu blokadu. Clippersi su bez problema pobijedili najgoru momčad Zapadne konferencije Phoenix Sunse 134:107.  Dragan Bender ostao je bez koša.

Šarić je upisao pobjedu sa svojim Minnesota Timberwolvesima. Slavili su protiv Houston Rocketsa 121:111, a Šarić je postigao 15 poena uz 8 skokova i jednu ukradenu loptu. Šiši ima najbolje razdoblje otkada je Philadelphiju zamijenio Minnesotom. U posljednjih pet utakmica četiri puta je završio s dvoznamenkastim učinkom.

Sinoć su od Hrvata još igrali Mario Hezonja i Ante Žižić. Hezonja je u porazu od 76ersa 126:111 ostao bez poena, a igrao je samo šest minuta što znači da je brzo izgubio povjerenje trenera u ovoj utakmici. Žižić i Cleveland Cavaliersi igrali su čak tri produžetka protiv Brooklyn Netsa, ali su na kraju izgubili 148:139. Žižić je zabio 6 poena i ulovio isto toliko skokova.

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:55