Article_Top_970x250

Bloger Slobodan Vasković pozvan u tužiteljstvo zbog informacija o ubojstvu Davida Dragičevića

javni poziv

Bloger Slobodan Vasković pozvan u tužiteljstvo zbog informacija o ubojstvu Davida Dragičevića

lis 11, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U Tužiteljstvu su dodali da Vasković očigledno izbjegava osobno primiti poziv, jer se ne nalazi na adresi na kojoj je prijavljen, kako bi se izbjegle bilo kakve manipulacija informacija u vezi s njegovim pozivanjem, odlučeno je da se ovaj poziv uputi javno.

Republičko tužiteljstvo pozvalo je Slobodana Vaskovića na saslušanje u svojstvu svjedoka u predmetu ubojstva mladića Davida Dragičevića, potvrđeno je za Srpskainfo.

Oni su rekli kako ga je pozvalo Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala.

-Vasković se poziva da 16. listopada pristupi u prostorije tužiteljstva kako bi bio saslušan na okolnosti koje su mu poznate u vezi iznošenje tvrdnji da su određene osobe, pripadnici MUP Republike Srpske počinili ubojstvo – rečeno je u Republičkom tužiteljstvu.

U Tužiteljstvu su dodali da Vasković očigledno izbjegava osobno primiti poziv, jer se ne nalazi na adresi na kojoj je prijavljen, kako bi se izbjegle bilo kakve manipulacija informacija u vezi s njegovim pozivanjem, odlučeno je da se ovaj poziv uputi javno, putem javnog informiranja.

Ukoliko se ne odazove pozivu i svoj izostanak ne opravda može biti priveden od strane Sudske policije i kažnjen s 5.000  maraka.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250