StoryEditor

Blaž Slišković: Neka me suspendiraju na 100 godina, ja sam za njih Bog!

Piše D  /  17.03.2018., 06:03h

Zrinjski i Željezničar su nakon prave drame u Mostaru remizirali s 3:3, a igrači Želje su u posljednjih pet minuta prosuli tri gola prednosti, piše Goal

Trener plemića Blaž Slišković rekao je kako je derbi ispunio očekivanja, ali isto tako i kritizirao suđenje: - Po ovakvom terenu utakmica je bila veoma kvalitetna, odlične akcije i mislim da gledatelji mogu biti zadovoljni. Derbi je opravdao očekivanja.

 Željo i dalje ima dva boda prednosti, a mi ćemo to pokušati stići. Još ništa nije gotovo - rekao je Baka pa dodao: - Neke stvari ne mogu prešutjeti, makar me istjerali. Ne može pomoćnik dosuđivati glavnom penale ako je on udaljen 35 metara, a ovaj 10.

 Ne može se to događati u našem nogometu i borit ću se do kraja da se to ne događa - kazao je Slišković koji je prokomentirao treći gol Želje, no treba istaknuti kako su gosti i do prvog gola došli nakon očiglednog zaleđa: - Ljudi moji, dok god se odluke budu donosile van terena, bh. nogomet će otići u sto nekih stvari.

Mi se borimo ovdje, tražimo od igrača dobre igre, želimo napredak, a netko to svojim odlukama anulira, a oni su kao fol za neki napredak. Koji napredak? Prozivam NSBiH i sudačku organizaciju jer oni ne žele napredak. Kad budem išao na Grbavicu i da imam 50-50 suđenje, koje i oni očekuju ovdje, onda ću nogomet smatrati kvalitetnim.

Neka me suspendiraju 100 godina. Ja sam za njih Bog i po imenu i po onom što doprinosim nogometu. Dosta više ovoga. To su neradnici, samo da im je jesti i da im stomaci rastu. Fuj, odoh dok nisam još šta rekao - zaključio je Baka..

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 07:31