StoryEditor

Blanka Vlašić proslavila rođendan uz citat iz Biblije

Piše D  /  09.11.2018., 07:11h

"Hvalim te, što sam divno sazdan. Divna su djela tvoja, i duša moja to zna dobro", citirala je psalm 139 u opisu selfieja na kojemu pozira sa širokim osmijehom, prenosi Index.hr.

Njeni pratitelji su je u komentarima obasuli čestitkama i dobrim željama za rođendan. Inače, Blanka je u listopadu postala voditeljica duhovnih susreta koji se odvijaju u Splitu, u organizaciji Udruge Teofil - alumnija Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu. 

Blanka je ljetos u Međugorju otkrila i da je preobraćenje doživjela 2013. godine, i to na parkiralištu. 

"Tamo, na tom pustom parkiralištu, za vrijeme njegova monologa koji sam ja poslušala dogodilo se moje obraćenje. To nije bilo potaknuto nekim mojim pitanjem, to je bio dar. Izljev Duha Svetoga koji je promijenio cijeli moj život, mene cijelu iz korijena. Ne volim izraz da sam pronašla Boga, jer ne mogu pronaći onog koji je mene pronašao prvi. Prisjetila sam se Boga, svog Spasitelja. Bog mi se smilovao. Ubrzo sam isplakala svoj prijašnji život. Otišla sam prvi put u crkvu na misu, ispovjedila se i pričestila. I to je bila moja prva misa nakon toliko godina", rekla je.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 10:45