StoryEditor

Blago Petric poziva Antu Begića na sučeljavanje u Gracu!

Piše D  /  07.11.2020., 03:11h

Podsjećamo da je Blago Petric, revoltiran činjenicom da općinski, dakle javni medij, Radio Posušje, ne želi održati kandidatsko sučeljavanje, pozvao Begića da odabere mjesto, vrijeme i medij na kojem bi se održalo sučeljavanje kako bi svaka osoba u Posušju čula kakve su Begićeve, a kakve Petriceve nakane, odnosno kakvu politiku zastupa jedan, a kakvu drugi kandidat.

Zahtjev je ignoriran od strane Begića, a isti se nije pojavio niti na sučeljavanju koje je organizirao Centar civilnih inicijativa u zgradi Općine.

S obzirom da se Begić očito boji sučeliti snagom argumenata s Blagom Petricem, neovisni kandidat Petric predlaže sljedeće: Idemo se, Begiću, sučeliti makar u tvom Gracu, pred tvojim sumještanima kojima si i predsjednik mjesne zajednice. Idemo, ako ne ide drugačije, a očito ne ide, pred ljudima u Gracu vidjeti “u kojem grmu leži zec”.

Smiješ li, Begiću, pred ljudima iz svoje mjesne zajednice odgovoriti na to koje su politike za koje se zalažeš, što je tvoja vizija “našeg Posušja”, kako si ga bahatao nazvao u kampanji. Smiješ li, Begiću, ljudima reći zbog čega sijete zlo i neslogu po Posušju prijeteći ljudima nonsensima poput masovnih otkaza ili gašanjem HŠK Posušje u slučaju vašeg poraza.

Je li Begiću? Imaš li hrabrosti svojima reći neke stvari? Primjerice, što je s novcima od repetitora jednog teleoperatera koji pripadaju Gracu? Gradac nije napredovao za tvoga predsjednikovanja tamo, zašto pobogu misliš da će Posušje? Pa kroz osam godina svoje vladavine u Gracu nisi podnio ni izvješće o svome radu! Ili da barem odgovoriš što je sa zemljištem koje si otkupio novcem mještana za proširenje sakralnog prostora te im ga sada planiraš prodavati kroz grobna mjesta kako bi im ga dva puta naplatio?

Nisi sposoban voditi Općinu Posušje, a manirom kukavice koja bježi od vlastitih birača samo si to potvrdio. Budi dostojanstven pa se povuci iz utrke i pusti Blagu Petrica da Posušje povede u bolje sutra.

Duša naše općine su ljudi koji žele promjene, a vaš lov na tu dušu će već 15. studenog postati krivolov.

Mi ćemo pobijediti!

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 13:34