StoryEditor

Blago Petric poslao snažnu poruku nakon polaganja vijenca stradalim braniteljima Posušja

Piše D  /  31.10.2020., 08:10h

“Nisam slučajno došao sa suborcima i našima mladima za ovu posebnu prigodu, jer svi vrlo dobro znate koliko su naši branitelji obespravljeni, međutim obespravljeni su i naši mladi. Nadam se kako oni toga sve više postaju svjesni, te kako u budućim vremenima neće nasjedati na lažna obećanja nekih lažnih vođa, a kao što je primjerice u Posušju slučaj s izvjesnim Stipom Bešlićem, predsjednikom mladeži HDZ-a, tamo nekih koji se bore za ‘Njihovo Posušje’.

Dotični tako proteklih dana poziva mladež Posušja da izađu na izbore i daju glas Begiću i Begićevim, a taj isti Bešlić trenutno obnaša pet-šest različitih dužnosti a za koje ima i novčana primanja, od zastupnika u Skupštini ŽZH, sportskog direktora HŠK Posušje, profesora u školi, također je voditelj Tehnološkog parka Posušje i još svašta nešto, a upravo zbog nekolicine takvih, koji su sve važnije pozicije u ovom mjestu prisvojili, mladi sve teže dolaze do posla.

Logično, ako sve teže do posla dolaze činjenica je i da sve češće iz Posušja odlaze. To su u Posušju najmanje zaslužili naši mladi, baš kao i naši branitelji, koji su i živote dali za buduće naraštaje, no ni sanjati nisu mogli da će se u slobodnom Posušju danas događati svi ti negativni trendovi.

Stoga je vrijeme da se stane na loptu i svakome kaže ono što ga ide, pa tako i ovi koji se bore za ‘Njihovo Posušje’ moraju znati kako nas itekako ima koji ne sjedimo skrštenih ruku, a to će do punoga izražaja doći već kroz dva tjedna, odnosno održavanja lokalnih izbora”, kazao je u svom kratkom obraćanju Blago Petric nakon prigodnog polaganja vijenca kod spomenika posuškim braniteljima.

On je dodao kako su dani pred nama prigoda prisjetiti se svih tih dragih ljudi što su nam u sjećanjima, te upravo zbog njih i njihove žrtve vrijeme je da se i narod Posušja, ali i drugih krajeva gdje u Bosni i Hercegovini žive Hrvati, napokon probudi, te krene u jednu ljepšu i sigurniju budućnost, navodi se u priopćenju.

Dnenvik.ba

17. travanj 2024 13:10