StoryEditor

Bježali s ukradenim ovcama u prtljažniku pa izazvali sudar

Piše D  /  05.05.2020., 12:05h

Zvorničane Dragu S. (42) i Vinka M. (49) policija je zatekla dok su pokušavali golfom pobjeći s ovcama u prtljažniku, ali su imali nezgodu jer su bježeći udarili u jedan automobil, pišu nezavisne.com. Ovce su ukrali u zvorničkom naselju Gornji Grbavci.

Nespretni lopovi su, kako piše spomenuti portal, jučer usred dana imali sudar nedaleko od lokacije na kojoj su ukrali ovce.

Mještani su odmah po krađi nepoznate osobe prijavili policiji, koja je idući na lice mjesta zatekla lopove koji su pri bijegu imali sudar.

"Policijskoj stanici Zvornik, u ponedjeljak oko 14.45 sati, prijavljeno je da su dvije nepoznate osobe otuđile sitnu stoku i tom prilikom pokušale putničkim automobilom marke VW Golf udaljiti se s lica mjesta.  Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičene, koji su u namjeri da se udalje s lica mjesta izazvali prometnu nezgodu u kojoj je nastupila materijalna šteta", potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina. Nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog kaznenog djela krađa .

"Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju informacija i poziva ih da nastave s pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje sigurnosti i isto podignuli na još višu razinu", naveli su iz policije.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 15:13