Article_Top_970x250

Bjelica se 'očešao' o Mamića i Dinamo: Mi to nećemo raditi

trener Osijeka

Bjelica se 'očešao' o Mamića i Dinamo: Mi to nećemo raditi

sij 29, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Davor Javorović/Pixsell

- Dok budem trener i sportski direktor Osijeka, nećemo pisati priopćenja protiv bilo koga. Želimo doprinijeti normalizaciji odnosa u Hrvatskoj.

Trener Osijeka, a nekadašnji trener Dinama, Nenad Bjelica prokomentirao je situaciju sa svojim bivšim klubom i oštro priopćenje koje je iz Maksimira poslano nakon derbija s Hajdukom.

- Dok budem trener i sportski direktor Osijeka, nećemo pisati priopćenja protiv bilo koga. Želimo doprinijeti normalizaciji odnosa u Hrvatskoj. VAR smanjuje mogućnost pogreške iako sam ja protiv tehnologije. Ali ona nije smanjila diskusije ni polemike i zbog toga sam govorio da sam protiv - rekao je Bjelica na konferenciji za medije uoči Istre.

Zoran Mamić se nakon derbija u razgovoru za Arenusport se samoinicijativno komentirao suca Zebeca i rekao da je "suđenje sramota". - Nisam ni jednom komentirao suđenje u HNL-u i Europi dok sam bio trener Dinama - rekao je Bjelica i dodao:

- Osijek će biti primjer svima i zabranjeno je komentirati suđenje. To ne znači da se nećemo boriti za sebe. Mamić je rekao i da Hajduk ima drugu najbolju momčad u ligi, odmah iza Dinama, prenosi Večernji.hr.

- Moramo poštivati mišljenje drugih, ali to ne mora biti istina. Mogu i ja reći da smo bolji od Barcelone, to ne mora biti istina - rekao je Bjelica.

Osvrnuo se i na Istru.

- Morat ćemo jako potruditi da svladamo Istru. To je kvalitetna momčad, ali vjerujem u našu pobjedu - rekao je Bjelica i dodao da bi se Osijek mogao pojačati s dva imena.

Dnevnik.ba