StoryEditor

Bjelica najavio "još dva-tri pojačanja"

Piše D  /  15.08.2019., 01:08h

Nenad Bjelica i Dinamo evidentno rastu iz utakmice u utakmicu. I tako još od njegovog dolaska, u svibnju 2018. godine, kada je dovršio posao Nikole Jurčevića te uzeo dvostruku krunu.

Dizao se Dinamo i prošle sezone, kada je nakon gotovo 50 godina izborio tzv. ‘europsko proljeće‘.

Ovih dana pak ‘modri‘ velikim koracima grabe prema Ligi prvaka, a do tog uspjeha moraju preskočiti još ‘samo‘ Rosenborg. Neće biti jednostavno protiv Norvežana, ali trener Bjelica ne bježi od odgovornosti, već traži slabosti protivniku i najavljuje nove uspjehe.

‘Velika nam je želja Liga prvaka, ali treba to ostvariti. Protivnika ne znamo previše, no imamo sedam dana pred sobom u kojima ćemo se, vjerujem, dobro pripremiti. Kao što sam rekao i prije Ferencvarosa, samo nam treba aktivan rezultat iz prve utakmice, jer znam da smo toliko moćni da možemo svaki rezultat okrenuti i izdržati. Tako želim i sad rezultat koji nam daje šanse za Ligu prvaka‘.

I da uistinu ima viziju, što treba Dinamu da bi bio još opasniji i što konkurentniji u Ligi prvaka, Bjelica najavljuje pojačanja.

Dinamo će se do kraja prijelaznog roka i pojačati.

‘Nije nemoguće da dovedemo dva-tri igrača, vidjet ćemo. Ovi novci koji su zajamčeni nam daju prostora i da se nešto uloži, vidjet ćemo što napraviti i gdje to uložiti. Na kojoj poziciji? Gledamo i ‘šesticu‘, ali i sve pozicije. I ofenzivnog veznog, i napadača i krila, jedino nam ne treba ništa u obrani. Luka Ivanušec? Još je aktualan, ali ljudi u klubu vode brigu o tome. Lazar Marković? Jedan od interesantnih igrača, ali vidjet ćemo što će se događati. Ima puno igrača koji su ponuđeni‘, rekao je Dinamov trener u razgovoru za Sportske novosti.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 04:12