Article_Top_970x250

Bivši suigrači zarpali darija Srnu porukama: 'Novi Guardiola'

legendarni kapetan vatrenih

Bivši suigrači zarpali darija Srnu porukama: 'Novi Guardiola'

lip 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Mnogi njegovi bivši suigrači zaželjeli su Srni mnogo uspjeha na novom poslu.

Bivši hrvatski kapetan Darijo Srna u petak je objavio kraj nogometne karijere. Vratio se u Šahtar gdje će biti pomoćni trener, asistirat će Luisu Castru. 

Mnogi njegovi bivši suigrači zaželjeli su Srni mnogo uspjeha na novom poslu. I dugogodišnji suigrač u reprezentaciji Mario Mandžukić uputio je svom prijatelju poruku podrške u trenerskoj karijeri. 'Puno toga zajedno u dresu, pa sam imao priliku izbliza vidjeti kakav si nogometaš, suigrač, kapetan i lider. Možeš biti ponosan na sjajnu karijeru, a ne sumnjam da ćeš nastaviti jednako uspješno na novom poslu. Sretno', napisao je Mandžukić na svom Instagramu.

Vedran Ćorluka i Šime Vrsaljko pridružili su se čestitkama... 'Čestitke velikom igraču i još većem čovjeku na fenomenalnoj karijeri. Uvijek si mi bio primjer kako se igrač treba odnositi prema dresu kojega nosi. S velikim užitkom ću se sjećati svih naših zajedničkih trenutaka provedenih na terenu a i izvan njega. Bravo kapetane i ne sumnjam da ćeš u novoj ulozi biti na onoj razini na kojoj si bio kao i igrač. #legend #noviguardiola #kapetan', poručio je Vedran Ćorluka. 'Kapetane bila mi je čast igrati i učiti od tebe! Hvala ti na svemu. Želim ti uspjeh i sreću u onome sto dolazi', poruka je Šime Vrsaljka, prenosi Večernji.hr.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic)

Dnevnik.ba