StoryEditor

Bivši Kovačev igrač otvoreno govorio o njegovim metodama

Piše D  /  08.01.2019., 11:01h

Sebastien Haller, 24-godišnji napadač Eintrachta i trenutačno šesti strijelac Bundelige s devet pogodaka i osam asistencija, prisjetio se kako je to bilo živjeti uz Niku Kovača dok je vodio frankfurtsku momčad, prenosi Večernji.hr

Kovač je s Eintrachtom lani osvojio njemački kup, pa karijeru kao strateg nastavio u Bayernu, upravo u klubu koji je u finalu tog natjecanja svladao s 3:1.

- Niko voli sve držati pod kontrolom. Borac je koji golemu važnost pridodaje tjelesnoj spremi momčadi. Njegov nasljednik Adi Hütter daleko je opušteniji, a na treninzima više voli rad s loptom. Kod Kovača se žestoko radilo i tijekom tjedna - usporedio je Haller, pa dodao da oba stratega imaju istu karakteristiku:

- Obojica su izvanredni treneri koji odlično analiziraju igru protivnika - naglasio je francuski napadač, koji je u Eintracht stigao u ljeto 2017. godine za sedam milijuna eura iz Utrechta.

Eintracht je trenutačno šesta momčad Bundeslige s 27 bodova, te za četvrtoplasiranim Leipzigom, odnosno Ligom prvaka, kasni samo četiri boda.

Dnevnik.ba

 

24. travanj 2024 17:59