Article_Top_970x250

Bivši igrač hrvatskog prvoligaša uhićen s oružjem, htio pucati na policiju

bizarno

Bivši igrač hrvatskog prvoligaša uhićen s oružjem, htio pucati na policiju

svibnja 03, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Policia nacional de Colombia

Kolumbijska policija uhitila je jučer u Caliju bivšeg Šibenikova igrača Juana Diega Nievu zbog ilegalnog posjedovanja oružja i pokušaja napada na službene osobe.

Nieva je uhićen s još jednim muškarcem s kojim je u jednoj četvrti naoružan zaustavljao automobile i od njih tražio novac da bi mogli proći kroz raskrižje. Kad je policija stigla na mjesto događaja, Nieva je pobjegao u zgradu i s drugoga kata prijetio policajcima da će pucati na njih. Nakon toga ga je svladala druga policijska ekipa koja je u međuvremenu stigla te ga uhitila.

Kolumbijac je u Šibenik stigao u listopadu prošle godine te je na posudbi bio do ožujka, ali nije upisao nijedan nastup.

Na Šubićevac je došao nakon što su kolumbijski investitori ljetos došli u Šibenik. U klub je došao zajedno sa Yeffersonom Contrerasom i Juanom Camilom Mesom, a sva trojica stigla su na posudbu iz America de Calija. 

Nieva je godinu dana ranije s tim klubom osvojio naslov prvaka Argentine, a bio je i vrlo perspektivni član kolumbijske U-20 reprezentacije, prenosi Index.

Dnevnik.ba