StoryEditor

Bivši francuski reprezentativac: Mbappe me strašno nervira

Piše D  /  26.06.2021., 04:06h

Bivši igrač Monaca i PSG-a te nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen smatra da je najveći problem Francuske preveliki ego Kyliana Mbappea. Rothen ne spori da je mladi Francuz top igrač, ali kaže da njegova osobnost loše utječe na igru Francuske.

"Na terenu je broj 1, tu nema spora, ali često me užasno iritira. Mislim da i Didier Deschamps to više ne može podnijeti i da je to problematično. Čak mi je i nevjerojatno da ga je pustio da radi što hoće i da mu je dao toliku slobodu. Njegov ego nema granica i to je problem od početka Eura", kaže Rothen koji trenutačno radi kao stručni komentator RMC-a.

"Očekujemo puno više od Kyliana Mbappéa. Svi kažu da je najbolji igrač u Europi. Ako je tako, onda se ne smije zadovoljiti dodavanjima Benzemi ili Griezmannu. Također, kad ste vidjeli da je izveo veličanstveno neki slobodni udarac s 25 metara? S druge strane, sjećam se onih od Griezmanna, Pogbe. Dakle, imamo igrača za lijevu i za desnu stranu. Pa što se on tamo onda gura", prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

24. rujan 2021 10:21