StoryEditor
australija

Bivša predsjednica pustila glas: "Nemoj sine nikud ići..."

Piše desk  /  05.03.2022., 19:23h
Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović drži se one krilatice ‘pjesma spaja ljude’, pa tako ni prilikom posjeta Australiji nije propustila pokazati svoje pjevačko umijeće prilikom izvođenja pjesme ‘Croatio, iz duše te ljubim’ s Klapom Samoana.

Video je snimljen u jednom hotelu u Sydneyu gdje se slavila 30. godišnjica diplomatskih odnosa Hrvatske i Australije. Prisutne je, osim bivše predsjednice, uveseljavala Klapa Samoana koja inače izvodi hrvatske pjesme.

‘Bravo, za našu dragu Kolindu. Samo uživajte, kome smeta neka pati. Ti si naša zauvijek Kraljica bila i ostala’, komentar je Kolindinog obožavatelja.

No, ima i onih koji bi vrlo rado navedeni video označili s oznakom ‘ne sviđa mi se’, pa jedan od komentara glasi: ‘Žena zbog koje su mnogi mladi napustili Croatiju i nije im bilo do pjevanja’.

Klapa Samoana osnovana je 2011. godine u Aucklandu, a čine je članovi s Novog Zelanda. U Hrvatskoj su poznati po obradama domaćih pjesama, a do sad su nastupali u čast Oliveru Dragojeviću, za Dinamo te su pjevali i za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Grabar-Kitarović je u Australiju stigla na poziv udruge ‘The AUS-NZ Croatian Women in Leadership’, a sastala se i s premijerkom Queenslanda. Također, nije propustila druženje sa zajednicom Hrvata u Australiji.

Dnevnik.ba

30. lipanj 2022 07:30