Article_Top_970x250

Bivša djevojka Dženana Memića Alisa Mutap predana Tužiteljstvu BiH

jučer uhićena

Bivša djevojka Dženana Memića Alisa Mutap predana Tužiteljstvu BiH

lip 17, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Klix.ba

Jučer uhićena Alisa Mutap, bivša djevojka stradalog Dženana Memića, predana je Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine.

Nju su jučer uhitili pripadnici MUP-a županije Sarajevo nakon pretresa kuće u kojoj živi, a sumnjiči se za prikrivanje dokaza. Prebačena je iz prostorija MUP-a županije  Sarajevo gdje je uhićena prenoćila.

Alisa Mutap sada nosi prezime Ramić, a osim nje uhićen je i Muamer Ožegović, koji je bio recepcioner u hotelu Crystal na Ilidži u noći kobnoj za Dženana.

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS postupaju po naredbi Suda BiH i pod nadzorom postupajućeg tužitelja Tužiteljstva  BiH te vrše pretrese na dvije lokacije u Kantonu Sarajevo, jedna je na području Ilidže, a druga na području općine Stari Grad, s ciljem prikupljanja dokaza, rasvjetljavanja i dokumentiranja kaznenih djela koja su predmet istrage Tužiteljstva BiH u okviru slučaja 'Dženan Memić', priopćeno je jučer iz MUP-a KS.

U istom predmetu jučer su uhićeni i dvojica policajaca Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Nebojša Veljović i Nedžad Hrvat. Radili su na osiguranju diplomatskog objekta, a osumnjičeni su za prikrivanje dokaza.

Dnevnik.ba