Article_Top_970x250

Biskup poludio zbog ove fotografije: To je odvratno! Strancima su odsad zabranjena vjenčanja

sve popularnija poza

Biskup poludio zbog ove fotografije: To je odvratno! Strancima su odsad zabranjena vjenčanja

lis 13, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Biskup Kyrillos s grčkog otoka Rodosa zabranio je vjenčanja strancima u samostanu svetog Pavla nakon što je jedan britanski bračni par objavio vrlo nepristojnu, ali u posljednje vrijeme očito vrlo modernu fotografiju s vjenčanja.

Par Carly i Matthew Lunn sudbonosno ''da'' izrekao je na poznatom grčkom otoku, a nakon vjenčanja objavili su fotografiju vrlo sličnu onoj o kojoj smo nedavno pisali, ali je ova – rekli bismo – još nepristojnija. Mladenka kleči ispred mladoženje koji ispred nje stoji spuštenih hlača, ali i gaća, prenosi Večernji list.

Mladoženja je na fotografiji podigao desnu ruku u zrak poput Supermena, a par je fotografirao jedan od članova obitelji.

– Mi smo Grci i njegujemo tradiciju naših vjerskih zajednica. Ne možemo dopustiti ovakvo odvratno ponašanje na našem tlu – rekao je Giorgos Eleftheriou, predsjednik lokalne zajednice na Rodosu, piše The Sun.

– Imali smo zakazane stotine vjenčanja, no zbog ove fotografije sva smo ih otkazali – dodao je on.

Lokalno stanovništvo bilo je zgroženo fotografijom nakon što se ona počela širiti društvenim mrežama.

– Neka se srame njih dvoje zbog toga što su učinili. Pitanje je samo bi li to učinili ispred britanske kapelice, židovskog hrama ili muslimanske džamije – rekao je Giorgos Eleftheriou.

No, mladenka Carly kaže kako nisu očekivali da će njihova fotografija izazvati takvu reakciju.

– Napravili smo to kao šalu, nismo očekivali da će se proširiti internetom – rekla je ona.

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250