StoryEditor

‘Bio je duša od čovjeka‘: Mladi Zadranin preminuo nakon teškog pada

Piše D  /  15.10.2018., 06:10h

Tako nam je opisala Henika Mohotija (28) njegova prijateljica Jasmina Pavić. Heniko je preminuo u subotu, 13. listopada, nakon što su se liječnici šest dana u Općoj bolnici Zadar borili za njegov život. Unatoč neizrecivoj boli i tuzi, roditelji mladog Zadranina odlučili su donirati organe svojega sina i tako spasiti šest života, piše 24sata.hr.

- Henikovi organi su donirani po njegovoj i želji njegove obitelji - rekla nam je kratko Henikova sestra Josipa.

Mladi Zadranin je nestao prošle nedjelje oko 2 sata ujutro nakon izlaska s društvom. Večer je uobičajeno proveo u zabavi s prijateljima. Nakon obilaska klubova krenuo je kući te mu se od tada izgubio svaki trag. Mobitel mu je bio ugašen, a prijatelji koji su ga tražili cijeli dan pronašli su ga oko 23 sata u teškom stanju. Ležao je u podnožju stubišta u napuštenom poslovnom prostoru u Šibenskoj ulici na Bilom brigu.

Nakon kriminalističke obrade zadarska policija je objavila priopćenje.

- Nakon istrage i obdukcije sumnja se da je na nezaštićenom stubištu stambene zgrade pao niz stubište s visine oko tri metra i teško ozlijedio glavu, a od posljedica teških ozljeda preminuo - objavila je policija. Heniko Mohoti bit će pokopan sutra u 11 sati na Gradskom groblju u Zadru.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 00:51