StoryEditor

Bilić: Sami smo si krivi za sve što nam se događa

Piše D  /  27.06.2020., 01:06h

Domaći su minimalnu pobjedu upisali nakon pogotka koji je u 16. minuti postigao Ollie Watkins te tako riješio derbi trenutno prve i treće ekipe lige.

Ovo je drugo kolo zaredom u kojem Bilićeva momčad nije uspjela slaviti nakon povratka s prisilne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa.

U prvom susretu WBA je na domaćem terenu s 0:0 remizirao s Birmingham Cityjem i tako osvojio samo jedan bod u dva kola.Taj učinak dozvolio je Marcelu Bielsi i Leedsu da se odlijepe na tablici i preuzmu vrh Championshipa ako danas uzmu tri boda protiv Fulhama. 

"Znam da samo igrali protiv sjajne ekipe, ali i dalje nismo bili dobri. Naša dodavanja su bila nervozna, nabijali smo loptu u njihovu polovicu umjesto da ju prenosimo, prvo poluvrijeme smo bili baš jako loši", rekao je Bilić.

Nakon toga se osvrnuo na drugo poluvrijeme u kojem je njegova momčad primjetno podigla razinu igre, ali svejedno nije uspjela doći do pogotka.

"U drugom dijelu su se stvari promijenile, imali smo dobre sekvence susreta, ali one nisu bile dovoljno duge da bismo nešto ozbiljnije napravili. Bili smo ispod prosjeka", rekao je Bilić pa dodao:

"Igračima sam rekao da smo si sami krivi za sve što nam se događa. Imali smo sjajnu priliku da u ovoj utakmici napravimo veliki korak, ali nismo uspjeli. Moramo se popraviti", prenosi Index.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 14:00