StoryEditor

Bilić pronašao prvo pojačanje: Dovodi mladog Hrvata kojeg je zaustavila teška ozljeda?

Piše D  /  25.06.2019., 12:06h

Meta se zove Filip Krovinović, razigravač Benfice kojeg je teška ozljeda koljena početkom 2018. bacila na margine natjecateljskog nogometa i trener ‘orlova’ Bruno Lage ne vidi ga u planovima za sljedeću sezonu.

23-godišnjak je zablistao na početku kampanje 2017.-18., igrao je najbolji nogomet karijere i zakucao na vrata nacionalne momčadi kada ga je ozljeda vratila na početak. Na teren se vratio poslije deset mjeseci rehabilitacije, ali samo kako bi skupljao mrvice minutaže. Kormilo je preuzeo novi trener u čijim nacrtima bolje kotiraju neki drugi igrači.

Krovinović i njegovi zastupnici shvatili su da je evakuacija iz Lisabona jedino rješenje za oživljavanje karijere pa ovih dana razmatraju opcije. Više portugalskih klubova rado bi ga udomilo, među njima Guimaraes pokazuje najveći interes, ali sada su se pojavile i dvije engleske opcije.

Bilić je spreman povjeriti Krovinoviću ključeve veznog reda u WBA, ali još intrigantnije zvuči ponuda novog prvoligaša Norwicha. Krovinović je za Benficu vezan ugovorom do 2022., a prema Transfermarktu vrijedi 5 milijuna eura.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:08