StoryEditor

Bilić objasnio crveni protiv Evertona

Piše D  /  19.09.2020., 04:09h

U prvom kolu Leicester ga je lagano pobijedio 3:0 pa Bilićeva momčad nakon dvije utakmice ima najgori omjer zabijenih i primljenih golova, 2:8.

Držao se WBA do poluvremena kada je Gibbs bez lopte udario Jamesa i zaradio direktan crveni karton. Ubrzo je nakon toga i Bilić dobio crveni karton zbog prigovora. Albion je gubio 2:1 u tim trenucima, čak je uspio izjednačiti krasnim golom Pereire, no kasnije se raspao s igračem manje.

Pročitajte prve reakcije nakon utakmice:

Dominic Calvert-Lewin, strijelac tri gola za Everton

Loše smo krenuli, sporo, WBA nas je udario u kontrama, nismo se mogli smiriti. Na kraju odličan dan za momčad i mene, moj prvi hat-trick. Ekipa je odigrala dobro. Carlo Ancelotti mi stalno govori da završavam iz prve u kaznenom prostoru, drago mi je što se trud na treninzima polako vidi na utakmicama.

Carlo Ancelotti, menadžer Evertona

Rezultat nije pokazatelj onoga što se događalo na terenu, WBA je bio bolji na početku, ali mi smo dobro reagirali nakon primljenog gola. Imamo više ambicije, motivacije i fokusiraniji smo. Dobro smo krenuli u sezonu, no moramo ostati budni. Nismo savršeni, ali to je normalno nakon dvije utakmice.

Slaven Bilić, menadžer WBA-a

Gibbs je napravio faul za crveni karton. Reagirao je na ono što je James njemu napravio, rekao sam mu da ne smije to raditi. Što se tiče mog crvenog, ne znam ima li snimka, ali nisam ništa napravio. Žalio sam se i mislim da kao menadžer imam svako pravo na to. Bilo je poluvrijeme, prišao sam sucu, a on je odlazio. Siguran sam da nisam psovao, samo sam mu objasnio situaciju kod prvog gola. VAR je mogao vidjeti da je bio faul u početku akcije. Ako imate osam očiju koje gledaju istu snimku, morate to vidjeti. Kao menadžer sam htio čuti objašnjenje i smatram da imam pravo na to, ali nisam ga dobio. Što se tiče moje ekipe, bili smo tako dobri u igri s loptom i bez lopte. Moramo limitirati pogreške, oni imaju nevjerojatno kvalitetne igrače i tako su pobijedili, no vidio sam puno pozitivnih stvari, prenosi Index.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:27