StoryEditor

Bild: Bayern želi Olma i Mandžukića

Piše D  /  10.07.2019., 10:07h

Svaki dan pojavi se jedan novi klub koji želi dovesti Danija Olma. U utrku s europskim velikanima sada se uključio i Niko Kovač! Bild piše da je na najnovijem Bayernovom popisu želja Olmo, a složio ga je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić. Olmo je među igračima koji se nalaze na popisu ‘Plana B‘, a za njima će bavarski velikan posegnuti ako ne uspije dovesti Leroya Sanea iz Manchester Cityja, prenosi 24sata.

Tamo su imena i Hakima Ziyecha, Yannicka Carrasca, Stevena Bergwijna, Leona Baileyja i  Marca Roca, a navodno se na Allianz Areni pričalo i o povratku Marija Mandžukića koji bi pružio dodatnu opciju u napadu. Nakon odlaska Allegrija iz Juventusa nepoznata je Mandžina budućnost, a do sada je najglasnija po pitanju njegovog dovođenja bila dortmundska Borussia.

Olmu Tottenham nudi 10 milijuna eura

Što se tiče budućnosti Danija Olma, prije nekoliko dana Mundo Deportivo je izvijestio kako je po njega krenuo i Atletico Madrid.

- Madriđani pokucali na vrata Danija Olma. Pregled igre, rad u obrani, dodavanja i golovi neke su od kvaliteta ovog nogometaša koji ima samo 21 godinu - opisao je novinar Mundo Deportiva mladu zvijezdu Dinama. 

Od ranije su zainteresirani Milan, Borussia Dortmund, Tottenham, Manchester United i Sevilla. A u engleskim medijima se pojavila informacija o ugovoru kojeg su Spursi stavili pred mladog Španjolca. Dinamu su pripremili ponudu od 30 milijuna eura, a Olmu petogodišnji ugovor koji bi mu osigurao deset milijuna eura.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 21:27