StoryEditor
tina katanić:

"Bila sam žrtva teškog kaznenog djela, najgore mi je bilo zbog obitelji..."

Piše desk  /  07.09.2022., 12:27h

Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno, ispričala je

Bivša loto djevojka Tina Katanić (38) nakon sedam godina za Story je progovorila o skandalu zbog kojeg se povukla iz javnosti i koji joj je obilježio život.

- Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela - ispričala je Tina.

Naime, tada je u javnost dospjela snimka zbog koje je prošle godine u listopadu Domagoj R. (28) pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora.

On je 2015. godine snimao manekenku tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te ga nakon toga proslijedio trećoj osobi.

- U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu. Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nada mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo - objasnila je.

Tina je tada prolazila kroz teško razdoblje, a kako kaže, najveća podrška su joj bili roditelji, prijatelji i tadašnji dečko.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 07:57