Article_Top_970x250

Bijesni roditelji gađali Bandića jajima i razbili mu auto

problemi zagrebačkog gradonačelnika

Bijesni roditelji gađali Bandića jajima i razbili mu auto

ruj 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Zagrebačkog gradonačelnika i USKOK-ovog optuženika Milana Bandića napali su stanovnici zagrebačkog Vukomerca koji su prosvjedovali nakon jučerašnje pucnjave u tom naselju.

Obračun kalašnjikovima između dvije obitelji dogodio se u neposrednoj blizini osnovne škole ispred koje su se danas okupili prosvjednici. Tamo se tijekom prosvjeda pojavio i Milan Bandić s pročelnikom ureda za hitne situacije Pavlom Kalinićem.

Bandića su u jednom trenutku napali bijesni roditelji školaraca i stanovnici Vukomerca, a sve je bilo na rubu fizičkog obračuna, piše Index.

 

Stanovnici Vukomerca brutalno izvrijeđali Bandića, napali ga jajima i razbili mu auto

Bandića su roditelji i stanovnici izviždali i žestoko ga izvrijeđali. Vikali su mu: "Majmune. Goni ih u pičku materinu, Vodi ih doma. Ti si ih doveo", misleći jednu od romskih obitelji čija je kuća u blizini škole i ispred koje se jučer pucalo.

U jednom trenutku prosvjednici su i fizički napali Bandića. Kako javlja Indexov reporter, Bandić je djelovao potpuno prestrašeno.

Kad je odlazio bacali su mu razne predmete na auto, a navodno mu je polomljeno staklo na službenom automobilu. Bandića su gađali i jajima.

Intervenirala i policija, neki prijetili da će zapaliti kuću romskoj obitelji koja je sudjelovala u obračunu

Bilo je i nekih koji su vikali da će romskoj obitelji zapaliti kuću, javlja Indexov reporter i dodaje da su bili alkoholizirani.

Zbog kaosa koji je zavladao, intervenirala je policija koja je pokušala smiriti stanovnike.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250