StoryEditor

Bijesni Barcini ultrasi posjetili Rakitićevu kuću

Piše D  /  12.05.2019., 11:05h

Barcelonini ultrasi poznati pod imenom Boixox Nois navodno su u petak došli u nenajavljeni posjet hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitići. Naime, dan poslije bolnog ispadanja u polufinalu Lige prvaka od Liverpoola  pojavile su se fotografije  Vatrenog s festivala u Sevilli. Tamo je nasmiješen pozirao sa sinom bivšeg predsjednika kluba u kojem je bio kapetan. To je razbjesnilo navijače katalonskog diva. Zasuli su ga uvredama preko društvenih mreža, a u španjolskim medijima pisalo se da je njegov potez uznemirio i vodstvo Barcelone.

Kratak razgovor

As u nedjelju piše da su navijači, pogotovo oni najvatreniji, bilo toliko ljutiti na Rakitića da su ga odlučili posjetiti. Navodno su mu došli ispred kuće u kojoj živi s obitelji. On je, tvrde, izašao pred njih te su razgovarali nekoliko minuta. Pojasnio im je da je otišao u Sevillu iz obiteljskih razloga i da mu nije bila namjera uvrijediti nikoga, a pogotovo navijače.

Također, rekao im je, prema onome što piše As, da  je htio svoj posjet zadržati u tajnosti i da je je zatražio da se fotografije odmah izbrišu s društvenih mreža čim je čuo da su se pojavile.

Članovi radikalne navijačke prigovorili su mu zbog njegova stava i zatražili veću predanost u suočavanju s onim što čeka njega i suigrače do kraja sezone.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 15:54