StoryEditor
SLAVICA TRIPUNOVIĆ DAJANA

Bijesna i ljuta: Prve fotografije bivše Miss Jugoslavije nakon uhićenja zbog elitne prostitucije

Piše desk  /  05.04.2022., 22:08h
Slavica je 1991. godine postala Miss Jugoslavije, a onda je krenula njezina glazbena karijera. No, posljednjih dana njezino ime povezuje se s elitnom prostitucijom i poznatim srpskim svodnicima

Zbog elitne prostitucije u Srbiji prije nekoliko dana uhićeno je nekoliko osoba, među kojima su djevojke koje su pružale seksualne usluge za novac, ali i njihovi svodnici. Kurir piše kako su prostitutka uzimale od 1000 do 5000 eura po noći, a na popisu se našlo i nekoliko zvučnih imena. 

Javnost je iznenadio podatak da je na spomenutom popisu ime Slavica Tripunović Dajana, 51-godišnja žena javnosti najpoznatija kao posljednja Miss Jugoslavije. Bivša manekenka i pjevačica nakon što je 'pala' u velikoj akciji srpske policije nestala je bez traga. 

Kurir piše kako se danima nikome nije javljala na telefon, ali vrijedni paparazzi uspjeli su ju uhvatiti u mjestu nedaleko od Beograda, Surčinu. Dajana je posjetila jednu mjenjačnicu, a srpski mediji pišu kako je djelovala uznemireno i ljutito. Za prvi izlazak iz stana odjenula je bijeli kaput koji je iskombinirala s Louis Vuitton torbicom čija je cijena oko 18.000 kuna. Komentar nije htjela dati. 

Inače, Slavica je 1991. godine postala Miss Jugoslavije, a onda je krenula njezina glazbena karijera. Ubrzo je uzela i umjetničko ime Dajana, a prije 13 godina sudjelovala je u jednom reality showu.

Slavica je uhićena u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica i Martina Rajić, bivša natjecateljica 'Parova' i Playboyeva zečica, uhvaćene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene Sudu za Prekršaje i određena im je novčana kazna", otkrio je neimenovani izvor za Kurir.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 00:18