StoryEditor

Bierhoff: Slika s Erdoganom nije najveći problem, stvar je puno složenija

Piše D  /  12.06.2018., 03:06h

Iako su jedni od glavnih favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva te obrane naslova iz Brazila, moglo bi se reći kako Njemačka nije imala pripreme kakvima se nadala.

Puno prašine u javnosti podigle su fotografije na kojima su Ilkay Gundogan i Mesut Ozil u društvu turskog predsjednika Recepa Erdogana. Veznjak Manchester Cityja je na prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije u igru ušao u 56. minuti, ali je umjesto dobrodošlice dobio zvižduke njemačkih navijača, piše Goal.

O toj je situaciji svoje mišljenje dao i proslavljeni njemački reprezentativac Oliver Bierhoff koji je danas zadužen za odnose s javnošću:

"Krivo su protumačene moje riječi. Nisam htio reći da svi trebaju šutjeti i ignorirati ovaj problem. Očito imamo određenih problema u ovoj temi i o takvim se stvarima treba razgovarati, a ne ih stavljati sa strane. Situacija je puno složenija nego što je sama fotografija s Erdoganom."

"Navijači imaju pravo iskazati svoje osjećaje i neslaganje s određenim potezima igrača. Nadam se samo kako će ova teška situacija pomoći igračima da se još više ujedine te da još jači odemo u Rusiju."

Bierhoff je prokomentirao i potez Mesuta Ozila koji odbija govoriti o ovoj temi:

"Njegov je slučaj izrazito složen jer mu je djevojka iz Turske tako da mislim kako ni ubuduće neće reći ništa više. Snosi odgovornost za svoje postupke i sam odlučuje što je za njega dobro, a što ne."

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:46