StoryEditor

Bešlić: Tek smo na početku borbe

Piše D  /  20.03.2020., 02:03h

"Ono što je izvjesno jest da smo tek na početku borbe jer je evidentno da ona neće trajati kratko i da ćemo se svi morati pripremiti još više i bolje kako bi odgovorili trenutcima i izazovima koji su pred svima nama. Apeliram, stoga, da se svi ponašate krajnje odgovorno i pridržavate uputa liječnika, koji čine sve što je u njihovoj moći da se spriječi mogućnost širenja virusa", poručio je gradonačelnik Bešlić stanovnicima Mostara.

U Bešlićevoj poruci navodi se kako je važno da se svi strogo pridržavaju higijenskih uputa, da se što manje kreću i stupaju u kontakt s drugim ljudima, kako bi na što je moguće manju mjeru sveli mogućnost širenja virusa covid-19.

"To je u ovom trenutku ključno za suzbijanje epidemije. Svi oni koji se nalaze u samoizolaciji neka se pridržavaju mjera i na taj način spriječe širenje zaraze. Pozivam Vas da u trenutcima krize pokažemo svi zajedno solidarnost, a kao što smo to znali činiti u sličnim situacijama. Samo tako možemo iz ove velike krize izaći kao pobjednici", kazao je mostarski gradonačelnik.

On je uputio zahvalu liječnicima i medicinskom osoblju, djelatnicima gradskih komunalnih poduzeća, članovima Stožera civilne zaštite Grada Mostara, volonterima Crvenog križa i svima ostalima uključenim u borbu protiv epidemije i osiguravanje preduvjeta za funkcioniranja grada.

"Na kraju pozivam vas još jednom da slušate prije svega službene obavijesti našeg Stožera i postupate po njima, kao i stožere HNŽ-a i Federacije BiH, te i svih službenih izvora", stoji na kraju poruke mostarskog gradonačelnik.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:07