StoryEditor

Bešlić čestitao Kordiću: Ostavljam vam financijski stabilan Mostar

Piše D  /  15.02.2021., 06:02h

Nakon 12 godina koje je proveo na dužnosti šefa izvršne vlasti u Mostaru,  Ljubo Bešlić završio je danas svoj mandat gradonačelnika najvećeg hercegovačkog grada.

Bešlić je čestitao Mariju Kordiću koji ga je naslijedio na ovoj dužnosti, pri tom se zahvalivši građanima Mostara a vijećnicima Gradskog vijeća ponudio je svoju pomoć ukoliko je budu trebali.

„Čestitam gospodinu Kordiću na izboru za gradonačelnika ali i svim vijećnicima na njihovu izboru u Gradsko vijeće. Vjerujem da ćete svoju dužnost obavljati časno i da ćete uspjeti realizirati svoja obećanja. Nadam se da će Vijeće rješavati probleme grada. Posebno hvala građanima Mostara na suradnji svih ovih godina mojeg djelovanja. Također, hvala svim uposlenicima Grada koji su tražili rješenje za specifikume u kojima smo se našli“, rekao je Bešlić.

 Brojni problemi, naglasio je, nisu se mogli riješiti zbog nepostojanja Vijeća.

„Čekali su novo Vijeće. Osim problema, svom nasljedniku Mostar ostavljam  financijski stabilnim, što je najvažnije za buduće djelovanje. Nadam se da ćete prednosti iskoristiti a nedostatke otkloniti. Stojim vam svima na raspolaganju sa svojim nemalim iskustvom“, rekao je Bešlić.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:52