StoryEditor

Beroševa objava na Twitteru zatrpana pohvalama i komplimentima

Piše D  /  27.03.2020., 07:03h

Ministar zdravstva RH, Vili Beroš, istaknuo se kao čelni čovjek borbe protiv epidemije koronavirusa u Hrvatskoj. Pravovremenim reakcijama te staloženim, odmjerenim i preciznim izjavama njega i Stožera, prvenstveno u uputama, pa onda i mjerama zaštite građana Hrvatske, koronavirus nije uzeo maha.

Stoga je ministar Beroš pobrao simpatije građana. U četvrtak je na Twitteru objavio graf kako izgleda borba protiv koronavirusa u Hrvatskoj, a komentari su bili i više nego pozitivni

Brojni građani pohvalili su njegov rad.

- Ministre svaka vam čast, vi ste svjetla točka ove tamne situacije. Vi ste čovjek kojem se vjeruje. Želim vam svako dobro; Super Vili, hvala vama i svima u stožeru! Imate podršku nacije; Vi, vaši suradnici kao i svi koji brinu za Hrvatsku predstavljate naš Dream Team. Tople zahvale iz Dubrovnika; Vili za premijera! - neki su od komentara.

Ministarstvo zdravstva zajedno sa Stožerom civilne zaštite nastavlja rad u borbi protiv epidemije. U ovom trenutku u Hrvatskoj su potvrđena 495 slučaja oboljelih od koronavirusa, kao i tri smrtna slučaja.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:14