StoryEditor

Bernardić podnio ostavku

Piše D  /  06.07.2020., 10:07h

"Raspisat ćemo izbore. Ja se neću kandidirati. Do izbora v.d. predsjednika će biti Zlatko Komadina", rekao je Bernardić.

"Mi smo napravili pravila za izbor predsjednika stranke. Ono čime se mogu ponositi je to da smo uveli obvezu rodnog pariteta u sva tijela stranke, ne samo na liste. Vjerujemo da će to saživjeti".

"Predsjednik je uvijek najodgovorniji", rekao je.

"Kao što sam rekao, nikoga ne krivim. Građani su izabrali, hvala svima koji su izašli", rekao je.

"Doći ću na konstituiranje Sabora. Ne znam hoću li biti zastupnik", rekao je.

Na pitanje razmišlja li o povlačenju iz politike rekao je:

"Znate kako je u životu. Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Život je nepredvidljiv. To je čar života. Nitko ne zna što nosi sutra. Sigurno neću ostati na čelu SDP-a", rekao je.

Uoči sjednice na Facebooku je napisao:

- Hvala svima koji ste preuzeli odgovornost i izašli na birališta. Hvala svima koji ste dali povjerenje RESTART koaliciji. Svima koji su glasali za promjene, za novi put koji će se pokazati neophodan. Za nas socijaldemokrate istina je uvijek bila ključna i ona nas je vodila u borbama za Hrvatsku. Mi smo 30 godina na braniku ljudskih sloboda, prava radnika i umirovljenika i tako će ostati i dalje. Mi vjerujemo u takvu zemlju, otvorenu, modernu i bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi. Čestitam HDZ-u i Andreju Plenkoviću na pobjedi na izborima - napisao je Davor Bernardić na Facebooku.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 09:26