Article_Top_970x250

Bernardić: Hrvati u BiH su izumiruća vrsta

SDP-ov predsjednik

Bernardić: Hrvati u BiH su izumiruća vrsta

pro 11, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Bernardić je u kontekstu suradnje Hrvatske s Haškim sudom prozvao ministra Davora Božinovića: "Evo mene konkretno zanima zašto nema dugo u medijima po ovom pitanju ministra Božinovića, ministra unutarnjih poslova, gdje se sakrio? Jer upravo je on bio predstojnik Mesićevog ureda kojeg sada optužuje za kolaboraciju s Haagom.

SDP-ov predsjednik Davor Bernardić gostovao je u emisiji Hrvatskog radija "Oporbeni zarez" u povodu godine dana šefovanja najvećom oporbenom strankom.

"Hrvati su izumiruća vrsta u Bosni i Hercegovini zahvaljujući HDZ-ovoj politici. To su činjenice", rekao je komentirajući komemoraciju generalu Slobodanu Praljku. "Isto tako je činjenica da onaj tko je klao muškarce, strijeljao djecu i silovao žene mora odgovarati za ratne zločine. Da je ratni zločin - ratni zločin, ma koliko neki pokušavali to prikriti, i da netko za to treba odgovarati. Udruženog zločinačkog pothvata nije bilo, postoji individualna odgovornost", komentirao je zaključivši: "Braniteljima, osloboditeljima, kapa do poda. Zločincima zna se gdje je mjesto".

Bernardić je u kontekstu suradnje Hrvatske s Haškim sudom prozvao ministra Davora Božinovića: "Evo mene konkretno zanima zašto nema dugo u medijima po ovom pitanju ministra Božinovića, ministra unutarnjih poslova, gdje se sakrio? Jer upravo je on bio predstojnik Mesićevog ureda kojeg sada optužuje za kolaboraciju s Haagom. Dakle, sve je išlo preko njega, o čemu pričamo?".

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250