StoryEditor
Predsjednik HSS-a RH

Beljak otkrio zašto ga zovu ‘pajser‘: Evo odgovora za ekipu koja stvarno ne zna

Piše desk  /  15.05.2022., 13:58h
Predsjednik HSS-a Krešo Beljak često na svom Facebook profilu komentira političke aktualnosti, a u najnovijoj objavi otkrio je kako su se prijatelji našalili na njegov račun.

Naime, prije nekoliko godina otkrilo se kako je u mladosti provaljivao u automobile. O tome je 2016. godine govorio u emisiji Nedjeljom u 2.

“Napravili smo glupost. Bio je to rezultat veće količine alkohola i lošeg društva”. Tako je tada i sam priznao ono o čemu se pisalo u medijima, a to je da su ga 1999. ulovili kako provaljuje u automobile.

“Otvarali smo aute s kovanicom od 50 lipa. Prijatelj je rekao da to može, ja nisam vjerovao. Otvorili smo ih 30-ak. Nismo provaljivali. Samo smo ih otvarali, nismo ništa uzimali“, kazao je Beljak koji je zbog toga dobio osam mjeseci uvjetno. Otad se nije napio, a počeo je i birati s kim će se družiti.

“Ne ponosim se time, ali to me cijepilo protiv budućih gluposti”, rekao je Beljak.

Naravno, oni koji ga ne vole, tu mu činjenicu nikada neće prestati spočitavati. U nizu blaćenja, pojavile su se i priče o pajseru, a Beljaku nije preostalo ništa drugo nego da se s time suoči i poneki put našali na svoj račun, piše dnevno.hr.

“Zašto me zovu pajser?”, započeo je Beljak objavu na Facebooku.

“Evo odgovora za ekipu koja stvarno ne zna:

Zato jer sam popljačako i rasprodao Hrvatsku. INU, Plivu, Agrokor, telekom, sve banke, naftovod i bušotine sam dao Mađarima, sramotim Hrvatsku veličajući ustaške koljače, uništio sam poljoprivredu, brodogradilišta i još puno toga. Pajserom, naravno.

Kojeg su mi jučer poklonili prijatelji, koji znaju da ga do jučer zapravo nikad uopće nisam niti držao u rukama”, napisao je predsjednik HSS-a.

image

Beljak otkrio zašto ga zovu 'pajser': Evo odgovora za ekipu koja stvarno ne zna

SCREENSHOT - Društvene mreže

Dnevnik.ba

18. rujan 2023 16:41