StoryEditor
celebrity

Belgijski tabloidi se raspisali o braku Blanke Vlašić, spominju preljub

Piše desk  /  18.10.2022., 17:34h

Belgijski tabloidi raspisali su se o braku Blanke Vlašić.

"Rupert Van Gucht slučajno otkrio preljub ovim fotkama?" raspisali su se u naslovima neki belgijski tabloidi spominjući fotografije supruga Blanke Vlašić s novim psom Mowglyjem. Fotografije, kako su oni zaključili, s istim psom objavila je prije nekoliko tjedana i stanovita Charlotte Van Looy, prenosi Index.hr.

Vijest je pokrenuo belgijski tabloid Dag Allemaal napisavši da je "Rupert varao bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo i sadašnju Blanku Vlašić". Naveli su i da je belgijski sportski komentator prvu suprugu "navodno varao s Charlotte Van Looy".

"Nakon što nije komentirao tračeve, sada se pobrinuo da se glasine ponovno pokrenu. Sportski voditelj nedavno je podijelio fotografije sa svojim novim psom Mowglijem. Sada se ispostavilo da njegova bivša ljubavnica Charlotte Van Looy dijeli fotografije istog psa. Psu je posvetila cijeli album na Instagramu. Nije odmah bilo jasno je li to isti pas, ali nedavna fotografija prikazuje psa koji nosi istu ogrlicu s natpisom 'Mowgli'", pišu Belgijci. Charlotte je u međuvremenu zaključala Instagram profil.

Blanka se priprema za prinovu

Inače, Blanka i Rupert će krajem godine dobiti svoje prvo dijete. Bivša atletičarka se, izgleda, ne opterećuje tračevima po suprugovoj rodnoj zemlji, već se priprema za dolazak prinove. Prije nekoliko dana objavila je snimku na kojoj sastavlja kolica, a kratko se i oglasila za Gloriju.

"Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", rekla je i dodala da je s njenim brakom sve u redu.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:54