StoryEditor

Bayern ponudio 33 milijuna eura za mladu zvijezdu Chelseaja

Piše D  /  06.01.2019., 01:01h

The Sun javlja da je njemački prvak u London poslao ponudu od 33 milijuna eura, ali da nije dobio odgovor. Chelsea odugovlači s odgovorom jer se nada kako će ipak uspjeti nagovoriti Hudson-Odoija da potpiše novi petogodišnji ugovor.

U ovom trenutku jedan od najvećih talenata svijeta ima još 18 mjeseci ugovora sa Chelseajem i već u siječnju 2020. godine mogao bi pregovarati s drugim klubovima i otići bez odštete.

Chelsea ga se ne želi lako odreći jer je riječ o jednom od najtalentiranijih nogometaša iz Chelseajevog omladinskog pogona u povijesti.

Ove sezone je 18-godišnji ofenzivac odigrao samo 42 minute u Premierligi i nije uvjeren kako će u londonskom klubu imati veću minutažu u narednim sezonama.

"Nama uvijek trebaju mladi igrači, ali je posao sportskog direktora Hasana Salihamidžića da se bavi tim stvarima. Ako je igrač dobar, meni uopće nije važno koliko ima godina. Istina je da tražimo mlade talente, ali tražimo i već gotove igrače jer talentima ponekad treba vremena da se razviju. Hudson-Odoi je istih godina kao Jadon Sancho koji se pokazao kao vrlo uspješan", rekao je Kovač na upit o mladom Englezu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 14:58