StoryEditor

Bayern očajnički traži nova pojačanja, Kovač otkrio je li zainteresiran za Balea

Piše D  /  20.07.2019., 11:07h

Prva meta Leroy Sane sve je dalje. Manchester City ne želi se odreći sjajno njemačkog reprezentativca, a Bayern ne izgleda kao klub koji u ovom trenutku ima plan B, C... Njemački prvak trenutačno se priprema u SAD-u na International Champions Cupu, a novinare je zanimalo je li Gareth Bale igrač kojeg vide u Bayernu sljedeće sezone, piše Index

"Mislim da je Bale jako dobar igrač, kao i mnogi drugi igrači. Vjerujem da on može igrati bilo gdje. Gdje, to vam točno ne mogu reći jer ne znam kakvi su njegovi planovi", rekao je Kovač, a potom kratko odgovorio je li zainteresiran za Velšanina.

"Ne."

Inače, Bayern će 21. srpnja u 2 sata igrati protiv Reala prijateljsku utakmicu nakon što je nedavno izgubio od Arsenala (2:1).

S druge strane, Zinedine Zidane se na kraju prošle sezone javno odreknuo Balea, koji pak ima bogati ugovor do 2020. godine i ne pada mu na pamet otići iz Reala, osim ako dobije neku važnu ponudu. Zbog toga Real ne zna što raditi s njim, a najčešće se spominje njegov povratak u Tottenham. 

Bayern je do sada doveo reprezentativce Francuske, braniča Lucasa Hernandeza iz Atletico Madrida za 80 milijuna eura, kao i Benjamin Pavarda za 35 milijuna eura iz Stuttgarta. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:03