StoryEditor

Bayern je pregazio Hannover: 33 udarca i Alabina volejčina

Piše D  /  15.12.2018., 05:12h

Treću pobjedu zaredom Bayern je upisao u Bundesligi nakon što je Kovačeva momčad s 4:0 slavila na gostovanju kod Hannovera. Ono što posebno može veseliti Niku Kovača je činjenica kako je njegov Bayern pronašao karakteristiku po kojoj su bili prepoznatljivi posljednjih sezona - efikasnost.

Naime, Bavarci su u posljednjih šest susreta čak pet puta zabijali najmanje tri gola, dok su "samo" dva postigli u pobjedi protiv Werdera. Isto tako, vrijedna je i statistika iz današnjeg susreta jer je Bayern imao 33 udarca (14 u okvir), naprema tri Hannoverova, a domaćini su ostali bez udarca u okvir.

Mrežu Hannovera načeo je Kimmich veću drugoj minuti, dok je povećanje prednosti volejčinom donio Alaba u 29. Na 3:0 povisio je Gnabry u 53. minuti, dok je konačan rezultat postavio Lewandowski devet minuta kasnije. Poljak je u posljednjih osam utakmica za njemačkog prvaka postigao čak 11 golova!

Prekinut je golgeterski niz Andreja Kramarića, koji nakon devet utakmica u nizu u kojima je zabijao, nije uspio postići gol u remiju Hoffenheima protiv Borussije Monchengladbach (0:0).

Neodlučeno su (1:1) odigrali Augsburg i Schalke. Poveli su domaćini u 13. minuti golom Gregoritscha, dok je za goste izjednačio Caligiuri u 52. minuti.

Dusseldorf je golovima Ayhana s 2:0 slavio protiv Freiburga, a 2:1 pobjedu protiv Hertheupisao je Stuttgart, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 00:38