StoryEditor

Barbarić: Podržavat ću razvojne projekte i bit ću vaš glas u Zagrebu

Piše D  /  06.07.2020., 10:07h

Kako je ranije najavio da se više neće kandidirati na lokalnim izborima u Ljubuškom, Barbarić će se sada naći u potpuno novoj ulozi.

Zanimljivo je kako je od HDZ-ovih kandidata u 11. izbornoj jedinici dobio najveći broj preferencijalnih glasova, više od nositeljice liste Zdravke Bušić i trećeg na listi Radoje Vidovića. Barbarić je ukupno osvojio 3.864 preferencijalnih glasova.

Po završetku brojanja glasova, uputio je zahvalu na svojoj Facebook stranici.

"Čestitam predsjedniku HDZ-a gosp. Andreju Plenkoviću na pobjedi HDZ-a na izborima za Hrvatski sabor. Čestitam svim izabranim zastupnicima i zastupnicama.

Zahvaljujem svim hrvatskim državljanima izvan Republike Hrvatske koji su izišli na izbore za Hrvatski sabor i svoj glas dali Listi HDZ za XI. izbornu jedinicu za Sigurnu Hrvatsku.

Zahvaljujemo Vam što ste mi svojim glasom ponovno ukazali povjerenje i dali veliku podršku te ponovno dajem obećanje da Vas neću iznevjeriti i da ću predano raditi na jačanju gospodarske suradnje Republike Hrvatske i prostora BiH u kojima žive Hrvati i privlačenju investicija iz Hrvatske u naše krajeve.

Osobno jamčim da ću biti spona svima onima koji će u našoj županiji i cijeloj Bosni i Hercegovini raditi na svim razvojnim projektima, ali i prilikom rješavanja problema. Bit ću vaš čovjek u Zagrebu, na mjestu gdje se donose odluke", napisao je Barbarić.

Čestitam predsjedniku HDZ-a gosp. Andreju Plenkoviću na pobjedi HDZ na izborima za Hrvatski sabor. Čestitam svim...

Objavljuje Nevenko BarbarićNedjelja, 5. srpnja 2020.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 06:38