StoryEditor

Baka: Kroz treninge igrači trebaju pokazati kvalitetu

Piše D  /  13.01.2019., 08:01h

Kratki razgovor s Bakom Sliškovićem počeo je jednom zanimljivosti. Na naš upit koliko ste igrača doveli u Međugorje, Slišković je kroz smijeh kazao:

- Doveo sam ih mali milijun. Ima nas k’o Rusa, baš tako.. A onda, nakon male šale, nastavio ozbiljno sportskim žargonom kazati ono što je najvažnije za plemiće glede priprema u Međugorju, prenosi Večernji.ba

- U Međugorje je doputovao 31 igrač i 9 ljudi u stručnom stožeru. Naravno, kad krenemo u Medulin da ćemo popis igrača reducirati, ovisno o njima samima, koliko će tko pokazati u ovom razdoblju.

U Medulin ću povesti najviše 25-26. igrača.

Ove pripreme su stoga važne za svakog od njih osobno da ih što kvalitetnije odrade i, naravno, da kroz treninge i utakmice koje ćemo odigrati pokažu svoju kvalitetu te izbore mjesto među najboljima - naglasio je Slišković.

U Međugorju neće odigrati nijednu utakmicu, radit će se ovdje na fizičkoj spremi, a u cilju da se igrači što bolje i kvalitetnije pripreme prije svega fizički.

Drugi dio priprema u Makarskoj radit će se na taktičko-tehničkim uvježbavanjima i kroz utakmice napraviti određeni sustav koji će Zrinjskome donijeti traženi rezultat u prvenstvu. Na kraju, na naš novi upit očekuje li još koju prinovu, Baka se samo nasmijao i dodao:

- Dovoljno mi je i ovo. 

Dnevnik.ba

 

18. travanj 2024 22:59