StoryEditor

Badeljev suigrač iz Beograda otkrio kako je shvatio da je zaražen

Piše D  /  15.03.2020., 01:03h

Talijanski nogometni prvoligaš Fiorentina, za koju igra i hrvatski reprezentativac Milan Badelj, u petak je objavila kako je na koronavirus pozitivan njihov 20-godišnji srpski napadač Dušan Vlahović.

U subotu je pak iz istog kluba stigla vijest kako su još dvojica njihovih igrača zaražena. Pozitivni testovi potvrđeni su kod kapetana Germana Pezzelle te napadača Patricka Cutronea. Osim njih, zaražen je i klupski fizioterapeut Stefano Dainelli.

Fiorentina je objavila kako su svi zaraženi u svojim domovima te se osjećaju dobro. A srpski napadač na Instagramu je podijelio kako je znao da je zaražen opasnim virusom.

Probudio se u znoju

“Bio sam doma. Spavao sam i odjednom sam se probudio u groznici i prekriven znojem. Izmjerio sam temperaturu i bila je oko 37 stupnjeva. Uzeo sam neke lijekove i nazvao klub. Groznica se u međuvremenu pogoršala, a do navečer mi je temperatura skočila na 39 stupnjeva tako da sam otišao u bolnicu. U svakom slučaju, sada sam ok i odmaram”, poručio je napadač.

Foto: Profimedia

“To je jedino što sada mogu napraviti i za 14 dana će sve biti gotovo. Samo se moram držati što dalje od ljudi. Nisam vidio nikoga od svojih suigrača, ali mislim da su dobro”, dodao je.

Iako je cijela Italija karanteni, Vlahović se našalio na račun jednog suigrača.

“Ovo je za Federica Chiesu poput odmora. On je uvijek u svojim malim ćelijama. Lud je za igricama. Ne usudim se s njim igrati Fifu jer doslovno u slobodno vrijeme ne radi ništa drugo, tako da će me doslovno razbiti”, završio je.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 00:59