StoryEditor
18 osmonožaca

Austrijanku šokiralo otkriće u kuferu nakon odmora u Hrvatskoj

Piše desk  /  31.07.2022., 13:54h

Za jednu ženu iz Austrije pospremanje stvari iz putne torbe postalo je iskustvo iz noćne more kada je među odjećom našla 18 škorpiona - mamu s bebama, piše Vecernji.hr.

Sunčanje, kupanje, kave i kokteli, puno je lijepih stvari vezano uz ljetovanje na Jadranu. Ako bismo morali naći neku manu putovanju, to bi bilo raspremanje kufera po povratku s odmora. Za jednu ženu iz Austrije pospremanje stvari iz putne torbe postalo je iskustvo iz noćne more kada je među odjećom našla 18 škorpiona - mamu s bebama!

Stanovnica Natternbacha u Gornjoj Austriji bila je šokirana svojim otkrićem, no ubrzo se pribrala i nazvala komunalne službe iz Gusentala, koje su poslale nekoga po njene osmonoge goste, prenosi Mirror.

Ovo je bio treći put u godini dana da netko iz Gornje Austrije prijavljuje pronalazak škorpiona u domu nakon povratka s Jadrana. U rujnu prošle godine povratnik iz Hrvatske prijavio je neželjenog škorpiona, a prije mjesec dana žena iz Linza je nazvala komunalne službe zbog škorpiona kojeg je pronašla u stanu čak tri tjedna nakon što se vratila s Jadrana. Ako je suditi prema njemu, nije škorpionima loše ni u Austriji! 

Svih 18 škorpiona koje je 'sretnica' pronašla u kuferu uspješno su zbrinuti te u skloništu za životinje u Linzu čekaju transport za Hrvatsku.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 21:07