StoryEditor
viralni hit

Austrijanac objasnio zbog čega je na kombi postavio lijes

Piše desk  /  16.07.2022., 10:02h

Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je neobičnu fotografiju snimljenu u tunelu Mala Kapela. Fotografija prikazuje kombi austrijskih registarskih oznaka koji na krovu prevozi lijes.

Kasnije se ustanovilo kako je za volanom automobila bio austrijski tattoo umjetnik Marin Wabnegg. Za austrijski Kleine Zeitung pojasnio zbog čega je stavio lijes na krov automobila.

– Lijes sam dobio u zamjenu za karavan. Od tada ga koristim kao krovni nosač za sportsku opremu tijekom ljetnih mjeseci – ispričao je.

Marin Wabnegg ima tattoo studio u Grazu, a živi u predgrađu Übelbachu. Kada su mu novinari pokazali fotografiju, nije bio siguran gdje je snimljena, ali je potvrdio da se zaista radi o njemu.

Kleine Zeitung je objavio kako je fotografija izazvala pravu “buru” na društvenim mrežama nakon što ju je objavila satirična stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a koju prati 320.000 pratitelja na Facebooku.

– Marin Wabnegg je putovao prema moru, a korisnici društvenih mreža svaki dan sve više dijele i komentiraju na društvenim mrežama.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 08:28