StoryEditor

(AUDIO) Poslušajte kako je službenicima Uprave carine naređen dolazak na Vučićev skup

Piše D  /  12.10.2019., 05:10h

“Da se mitinzi ‘podrške’ Aleksandru Vučiću održavaju primoravanjem zaposlenih u državnim tijelima da na njih idu, kao i da popisuju svoje bližnje u listu budućih glasača za Srpsku naprednu stranku, dokazuje i snimka u čiji posjed je došla Stranka slobode i pravde, koja pokazuje kako se zaposleni u Upravi carine pritišću i popisuju za Vučićevu prljavu predstavu”, navodi SSP u priopćenju.

Naime, kako kažu, snimka bilježi telefonski razgovor između Đorđa Rudića i jednog zaposlenog, obojica iz carinarnice u Novom Sadu, gdje Rudić zaposlenom prenosi uputu izravno od direktora Uprave carina Miloša Tomića – da mora doći na miting podrške Vučiću 11. travnja u Novom Sadu. Dodatno, da dovede još četvoro ljudi i da svi budu odjeveni u “civilnu odjeću”.

“Pored uobičajenih naloga zaposlenima u Upravi carine da moraju nazočiti skupovima predsjednika, tijekom zadnjih dana ovo državno tijelo podvrgnuto je dodatnim mjerama. Naime, zaposleni su dobili papir sa praznom tablcom u koju moraju upisati ‘osobe glasove’ za SNS, s napomenom: ‘Podnositelj liste kod sebe ostavlja iskopiran primjerak i upisane osobe izvodi na glasanje‘”, navodi se u priopćenju SSP-a.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:33