StoryEditor

Aubameyang otkrio da ima malariju

Piše D  /  16.04.2021., 10:04h

Dobro, pa gdje je Aubameyang? Mora da su se mnogi zapitali još jednom u četvrtak u Pragu u kojemu je Arsenal s uvjerljivih 4-0 potvrdio plasman u polufinale Europske lige u kojem će igrati protiv Villarreala.

Odgovor je u - bolnici! Baš negdje prije početka utakmice Gabonac je objavio fotografiju na Instagramu iz bolničkog kreveta i otkrio da se zarazio - malarijom!?

- Hvala vam svima na porukama i pozivima. Nažalost, zarazio sam malarijom dok sam bio na reprezentativnoj dužnosti u Gabonu prije nekoliko tjedana. Već sam nekoliko dana u bolnici i već se osjećam mnogo bolje iz dana u dan - napisao je.

- Hvala liječnicima koji su otkrili virus i ekspresno djelovali. Nisam se baš najbolje osjećao prethodnih sedmica, ali vratit ću se jači nego ikad.

Ako je istina da je virus napao Aubameyanga tijekom reprezentativnih obaveza, onda je s istim odigrao dvije utakmice, sve dok nije propustio zadnju za vikend protiv Sheffielda. Međutim, ne prenosi se, a simptomi se pojave otprilike sedam do čak 18 dana dana poslije.

Ove je sezone Aubameyangova efikasnost nešto skromnija, u 33 nastupa zabio je 14 golova, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:20