StoryEditor
bizarne snimke

Arnaut: "Vučić i Orban su iskopirali Biseru Turković, ona je ‘masama‘ mahala iz helikoptera"

Piše desk  /  31.03.2022., 11:09h
Bizarna snimka srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića kako u društvu mađarskog premijera Viktora Orbana iz jurećeg vlaka maše „nevidljivoj gomili“, obišao je svijet.

"Video srbijanskog predsjednika postao je viralan nakon što je primijećen kako maše gomili... Koja nije postojala", napisao je The Independent.

Vučić je tijekom vožnje mahao ljudima izvan vlak, no u jednom je trenu, iako nikog nije bilo vani, on je i dalje mahao!?

Orbanu nije bilo jasno kome srbijanski domaćin maše pa se u jednom trenutku okrenuo iza sebe da provjeri vidi li Vučić nešto što on ne vidi.

Međutim, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Damir Arnaut (Naša stranka) primijetio je kako mahanje „nevidljivim masama“ nije orginalan potez srbijanskog predsjednika i mađarskog premijera.

"Vučić i Orban iskopirali Biseru (Turković) koja je još prije mjeseci mahala okupljenim „katarskim masama“. Nadam se da će im građani mahnuti u travnju i listopadu", napisao je Arnaut na Twitteru.

Zanimljivo je da je ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković, za razliku od Vučića i Orbana, građanima Katara mahala - iz helikoptera!

Društvo joj je pravio federalni premijer Fadil Novalić s kojim je u to vrijeme bila u službenoj posjeti Dohi.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:59