Article_Top_970x250

Argentinski nogometaš: Moja djevojka i ja pozitivni smo na koronu

igrač juventusa

Argentinski nogometaš: Moja djevojka i ja pozitivni smo na koronu

ožu 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Pozdrav svima, htio sam vas obavijestiti da sam dobio rezultate za test na Covid-19 i da smo i Oriana i ja pozitivni. Srećom, u savršenom smo stanju. Hvala vam na porukama, napisao je Dybala.

Paulo Dybala (26), argentinski nogometni reprezentativac i najskuplji nogometaš talijanskog prvaka Juventusa (90 milijuna eura), pozitivan je na korona virus. Objavio je to u subotu navečer.

Pozitivna je i njegova djevojka Oriana Sabatini, s kojom je u izolaciji.

"Pozdrav svima, htio sam vas obavijestiti da sam dobio rezultate za test na Covid-19 i da smo i Oriana i ja pozitivni. Srećom, u savršenom smo stanju. Hvala vam na porukama", stoji u objavi na Twitteru.

Juventus je u priopćenju objavio kako je Dybala u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji od srijede, 11. ožujka, da će ga nastaviti pratiti po uobičajenom režimu, da je dobro i nema simptome.

A baš je toga 11. ožujka objavljeno i kako je Dybalin suigrač, talijanski reprezentativac Daniele Rugani (25)m pozitivan na korona virus. Uz njega, pozitivan test imao je i francuski internacionalac Blaise Matuidi (32), prenose 24sata.

Dnevnik.ba